Beveiliging

Om uw bedrijfsmiddelen te beschermen tegen ongewenste toegang en of gebruik, is een beveiligings of camerasysteem soms noodzakelijk.

Comfort, veiligheid en privacy staan tegenwoordig hoog op ons prioriteitenlijstje. Zowel zakelijk als privé. Een goed (video)intercomsysteem verhoogt uw veiligheid en privacy en maakt het leven ook nog een stukje makkelijker. Intercomsystemen stellen u in staat om vanuit een gewenste plek in uw woning of gebouw contact te maken met bezoekers die zich voor de ingang van uw terrein, gebouw of woning bevinden.

Met een (video) intercomsysteem heeft u maximale privacy en kunt u veilig bepalen of u het bezoek wilt toelaten door de toegangsdeur op afstand (met het systeem) te openen. Intercomsystemen zijn er met spreek/luister mogelijkheden eventueel aangevuld met beeld (video). Onze intercomoplossingen lenen zich voor zowel kleine als hele grote projecten. Van afdeling tot kantoorgebouw, van eengezinswoning tot appartementencomplex en ook voor hotels hebben wij geschikte oplossingen.

Voor extra comfort stellen wij de systemen zo samen, dat alles met elkaar kan communiceren. Van huisautomatisering of kantoorautomatisering (domotica) tot camera’s, toegangscontrole en beveiligingssystemen.

Voor ieder type toepassing van eengezinswoning tot appartementencomplex en van kantoorgebouw tot hotel hebben wij geschikte intercomsysteem oplossingen.