Datanetwerk

Datanetwerken zijn de snelwegen voor zowel data- als telefoonverkeer. Vanaf elke werkplek waar data- en/of telefoonaansluitingen gewenst zijn worden datakabels gevoerd naar een centrale patchkast. Beide zijden worden afgewerkt op zogenaamde RJ45-connectoren en na gereedkoming, doorgemeten op de goede ongestoorde werking.

Als zekerheid voor een goede aanleg, verstrekt BVo advies Ontwerp & Installatie een meetrapport aan de cliƫnt.

In de patchkast kan naar wens de keus worden gemaakt of een werkplek bedoeld is voor telefoon- of computeraansluiting. Tevens kan in de patchkast de benodigde hardware worden geplaatst zoals een server, switch, router of een telefooncentrale.

Het dataverkeersysteem is niet meer weg te denken uit kantoren en bedrijven en is een grote verbetering in de vereenvoudiging en het gebruikersgemak van computer- en telefoonaansluitingen.

Hoe belangrijk een goed netwerk is kunt u invullen door uzelf af te vragen, wat kost het mij als de automatisering niet meer werkt?
BVo Advies Ontwerp & Installatie houdt de ontwikkeling van de netwerksystemen goed in de gaten en past haar kennis daarvan hierop aan.