Zakelijke installaties

De markt vraagt naar steeds meer passende elektrotechnische oplossingen. Door de toenemende automatisering binnen onze samenleving, zijn elektrotechnische installaties een pure noodzaak. Aan alle installaties gaat een passend advies vooraf om onze opdrachtgevers altijd een maatoplossing waarnaar ze op zoek zijn te kunnen bieden.

Licht- en krachtinstallaties

Lichtinstallaties zijn installaties voor woonhuizen of bij kleinere bedrijven. Deze hebben een lager voltage (230V) en een eenvoudig plan.

Krachtinstallaties worden toegepast in de industrie, grote bedrijfsgebouwen en in de utiliteit. Het voltage ligt hier hoger (400V) en de installaties zijn complexer.

Beveiligings en camerasystemen (CCTV)

Om uw bedrijfsmiddelen te beschermen tegen ongewenste toegang en of gebruik, is een beveiligings of camerasysteem soms noodzakelijk.

Verlichting/Noodverlichting

Wij kunnen u een heel scala aan verlichting aanbieden, van standaard verlichting tot LED verlichting, om uw bedrijf functioneel te verlichten.Wij verzorgen ook uw noodverlichting conform de normen.

Hierboven ziet u een greep uit onze producten en diensten. Wij kunnen u een tal van producten en diensten bieden kijkt u naar Producten.