KMWE / DutchAero is een leverancier en partner voor zowel de High Tech industrie en de lucht-en ruimtevaart.
Ze zijn gespecialiseerd in het hoge Mix, laag Volume en hoge complexiteit machinale metaal bewerking.
KMWE ontwikkelt en levert een breed scala aan complexe, functionele kritieke onderdelen van hoge kwaliteit (cleanroom) gemonteerd mechatronische modules & systemen.

 

KMWE 2018

In januari 2019 zal KMWE zijn werkzaamheden gaan uitvoeren in de nieuwe hal van 16000m aan de BIC industrie campus.

BVo Advies Ontwerp & Installatie ontwerpt, installeert en digitaliseert de totale elektrotechnische installaties voor de kantoren en de productie.

Voor de produktie is 7500 Ampere nodig die we uit 3 trafo’s halen van ieder 2500 Ampere.
De hele communicatie in de kantoren en produktie gebeurd vanuit 5 patchkasten in het veld en een MER ruimte. De totale databekabeling bestaat uit 60 kilometer CCA U/FUTP kabel en de nodige wifi accespoints.

KMWE 2017

Digitaliseren

BVo Advies Ontwerp & Installatie digitaliseert en geeft advies omtrent de elektrische installatie van KMWE te Eindhoven.
Met als doel om de installatie inzichtelijker te krijgen omdat KMWE regelmatig het machinepark wijzigt en om te kunnen voldoen aan de Arbo wetgeving en de NEN3140:2007.

Nieuwe aansluiting werkplaats

BVo organiseert een nieuwe aansluiting Op Croy 45a te Eindhoven

Nieuwe verlichting en lichtmanagement voor de nieuw te bouwen cleanroom.

BVo geeft advies in de nieuw te bouwen cleanroom iso5 en levert de verlichting en lichtmanagement.

Verlichting

cleanroomBVo heeft het advies gegeven inzake cleanroom armaturen in de nieuw te bouwen iso5 cleanroom bij KMWE te Eindhoven. Wij hebben hier goed gekeken naar hoeveel verlichting er nodig is en hier ook een lichtberekening van gemaakt. In èèn ruimte is groen licht nodig voor bepaalde inspectie doeleinden en hiervoor heeft zumtobel een goed iso 5 cleanroom armatuur.

In 6 armaturen komen extra groene leds zodat ze zelf kunnen kiezen waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Verwachting opleverdatum is eind Juli.

Clean A-MP 54W LED840 M600Q LDO

Cleanroom

Lichtmanagement

In  de cleanroom komt een touch screen waarop het mogelijk is om iedere lamp afzonderlijk te bedienen verder komen er in de cleanroom aanwezigheidsmelders.

Als er geen beweging gedetecteerd wordt gaat de verlichting naar 30% in de andere ruimtes in de cleanroom komen schakelpaneeltjes om de verlichting te bedienen.

Doel van dit systeem is om ieder gewenst lichtniveau te creëren voor allerlei verschillende inspecties, om energie te besparen en bedieningsgemak te hebben.