Voor uw elektrotechniek in Den Bosch

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in de omgeving van Den Bosch? Kom in contact met BVo Advies Ontwerp & Installatie. Onze specialisten in de elektrotechniek helpen u graag aan een veilige, energiezuinige en comfortabele woon- of werkplek. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf realiseert slimme oplossingen in de installatietechniek. Ook verzorgen we keuringen, inspecties en grondig onderhoud. Benieuwd naar onze combinaties van ingenieuze technieken en mooie ontwerpen? Laat ons een bedrijfszekere, duurzame en comfortabele eenheid voor u in Den Bosch realiseren.

BVo Advies Ontwerp & Installatie levert een breed scala aan diensten. Graag vertellen we u meer over deze diensten. Mocht u vragen hebben, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

 • Beveiliging en camera systemen
 • Datanetwerk aanleggen en advies
 • Digitaliseren
 • Energie Logger
 • Inspectie elektrische installaties NEN 1010 / 3140
 • Laadpalen
 • Technisch beheer
 • Verlichting

Onze aanpak in de installatietechniek

Wat onze aanpak kenmerkt, is dat wij u van A tot Z kunnen helpen. Zo kunnen wij u advies leveren over uw elektrische installaties in Den Bosch. Wilt u uw complete energievoorziening opnieuw ingericht en geïnstalleerd hebben? Wij dragen zorg voor een functioneel en optimaal ontwerp. Maar ook als u twijfelt of uw elektrische installaties nog naar behoren functioneren, komen wij graag langs voor een kritische inspectie en keuring. Kortom, op alle facetten binnen de elektrotechniek beschikken wij over de juiste kennis en ervaring. Onder andere uw brandbeveiliging, (nood)verlichting en energievoorziening ligt bij onze vakmensen in professionele handen. Wij gaan voor energiezuinige, storingsvrije en veilige systemen.

Schakel ons in voor uw elektrische installaties

Schakel ons bedrijf in voor uw bedrijf! Op die manier zijn wij uw allround partner in de installatietechniek. De ene dag installeren wij elektrische installaties. De andere dag voeren wij een grondige keuring uit op het technisch beheer van een grote organisatie. Daarnaast biedt ons elektrotechnisch installatiebedrijf diensten aan in onderhoud en service. Zo houdt u bijvoorbeeld uw verlichting of beveiliging optimaal functionerend. Zelfs voor het nieuwste in de elektrotechniek in Den Bosch, denk aan laadpalen, bent u bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres.

Ontdek de voordelen van ons elektrotechnisch installatiebedrijf

Ons installatiebedrijf is niet zomaar een speler binnen de installatietechniek. Wij:

 • Zijn Uneto-Vni erkend
 • Bieden no-nonsense advies
 • Hanteren acceptabele prijzen
 • Beschikken over uitgebreide expertise
 • Functioneren als een kleinschalige organisatie

Wij horen graag welke vragen en werkzaamheden aangaande uw elektrotechniek u voor ons heeft klaarliggen in Den Bosch. Onze specialisten in de installatietechniek bieden u graag de juiste antwoorden en oplossingen.

Kies voor ons installatiebedrijf in Den Bosch

Wilt u uw elektrische installaties in Den Bosch professioneel geïnstalleerd, onderhouden of geïnspecteerd hebben? Schakel dan ons elektrotechnisch installatiebedrijf in. Bel naar 06-39799231, mail naar info@bvo-advies.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze vakmensen in de elektrotechniek brengen uw systemen in Den Bosch weer veilig en energiezuinig op orde.