Uw partner voor elektrotechniek in Weert

Woont u in Weert en heeft u behoefte aan de hulp van een elektrotechnisch installatiebedrijf dat uw technische vragen kan beantwoorden? Of kunt u de hulp gebruiken van een bedrijf dat het beoordelen van uw installatie en het organiseren van het technisch beheer u uit handen neemt? Dan zit u helemaal goed bij installatiebedrijf BVo Advies Ontwerp & Installatie. Ons doel is namelijk onze klanten zich weer vrij, comfortabel en veilig te laten voelen in hun omgeving. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Lees dan verder over de toepassing van elektrotechniek in Weert.

BVo Advies Ontwerp & Installatie levert een breed scala aan diensten. Graag vertellen we u meer over deze diensten. Mocht u vragen hebben, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

 • Beveiliging en camera systemen
 • Datanetwerk aanleggen en advies
 • Digitaliseren
 • Energie Logger
 • Inspectie elektrische installaties NEN 1010 / 3140
 • Laadpalen
 • Technisch beheer
 • Verlichting

Hulp bij installatietechniek

Voor welke diensten kunt u bij ons bedrijf terecht? Wij zijn uw partner wanneer u iemand zoekt die al uw vragen kan beantwoorden op het vlak van elektrische installaties. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met het geven van advies, het maken van ontwerpen, het beoordelen van uw installatie en het organiseren van het technisch beheer. Onze vakmensen bezitten een zeer brede vakkennis van de elektrotechniek. Deze kennis is essentieel om u verder te helpen met uw probleem. Zij zorgen ervoor dat uw elektrische installaties weer veilig en storingsvrij functioneren. Kies dus ook voor onze diensten in Weert en geniet van vakkundig no-nonsense advies, ontwerpen en beheer wanneer u dat wenst.

De specialist in elektrotechniek

Als installatiebedrijf ligt onze specialisatie bij de elektrotechniek en installatietechniek. Wij helpen bedrijven wanneer zij een expert nodig hebben voor een ontwerp, onderhoud of de installatie van een complete elektrische installatie en systemen die daar aan verwant zijn. Ook voor controles en keuringen van uw elektrische installaties kunt u bij ons terecht. Heeft u behoefte aan service en onderhoud met kleine aanpassingen aan uw installaties? Dan kunt u contact met ons opnemen vanuit Weert. Wij hebben binnen no-time uw probleem verholpen. Naast de elektrotechniek, kunnen wij ook helpen met datanetwerken, verlichtingssystemen, laadpalen voor elektrische auto’s, beveiliging, technisch beheer en het digitaliseren van elektrotechnische tekeningen.

Profiteer van de voordelen van ons elektrotechnisch installatiebedrijf

Benieuwd waarin wij ons als installatiebedrijf onderscheiden van andere bedrijven in de installatietechniek? Wij zetten het graag voor u op een rij:

 • Zeer veel expertise
 • Een organisatie op kleine schaal
 • Uneto-Vni erkend
 • No-nonsense advies
 • Een acceptabele prijs

Geef vanuit Weert aan waar wij u mee kunnen helpen wat betreft elektrotechniek.

Contact met ons installatiebedrijf vanuit Weert

Wenst u de hulp van een professional op het gebied van elektrische installaties in de omgeving van Weert? Neem dan snel contact op met ons elektrotechnisch installatiebedrijf. U kunt ons bellen via telefoonnummer 06-39799231 of u mailt naar info@bvo-advies.nl. U kunt dan rekenen op onze vakkennis van installatietechniek in Weert.