Kies voor optimale elektrotechniek in Eindhoven

Bent u in Eindhoven op zoek naar een specialist in de elektrotechniek? Maak dan een afspraak met installatiebedrijf BVo Advies Ontwerp & Installatie. Wij zorgen ervoor dat uw werk- of woonomgeving een comfortabele, prettige en veilige plek wordt. Dit lukt ons door uw installatietechniek optimaal in te stellen, te onderhouden en te keuren. Wat ons elektrotechnisch installatiebedrijf bijzonder maakt, is dat wij functionele techniek met fraaie ontwerpen combineren. Op die manier realiseren wij comfortabele, duurzame en bedrijfszekere eenheden. Neem contact met ons op als u dit ook wenst in Eindhoven.

BVo Advies Ontwerp & Installatie levert een breed scala aan diensten. Graag vertellen we u meer over deze diensten. Mocht u vragen hebben, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

 • Beveiliging en camera systemen
 • Datanetwerk aanleggen en advies
 • Digitaliseren
 • Energie Logger
 • Inspectie elektrische installaties NEN 1010 / 3140
 • Laadpalen
 • Technisch beheer
 • Verlichting

Ontdek onze diensten in de installatietechniek

Voor al uw vragen en werkzaamheden aangaande uw elektrische installaties, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo leveren wij passend advies, realiseren we uitgekiende ontwerpen, beoordelen wij uw installatie en verzorgen we graag de organisatie van uw technisch beheer. Al onze werknemers zijn ruim ervaren en dragen de juiste expertise in de elektrotechniek. Dit maakt ons uw professionele partner voor uw energievoorziening, maar ook voor uw brandbeveiliging, (nood)verlichting en communicatie daaromtrent. Wat wij ook voor uw elektrische installaties in Eindhoven mogen betekenen, bij ons staat altijd voorop dat deze storingsvrij en veilig functioneren en een zo laag mogelijk energieverbruik dragen.

Leg uw elektrische installaties in onze vakkundige handen

Ons installatiebedrijf biedt aan bedrijven de juiste oplossingen in de installatietechniek. Wij kunnen uw elektrische installaties en aanverwante systemen voor u ontwerpen en installeren, maar ook voor grondige service, uitvoerig onderhoud en kleine aanpassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Schakel ons elektrotechnisch installatiebedrijf ook in als u zeker wilt weten wat de staat is van uw elektrotechniek en bedrijfsmiddelen in Eindhoven. Wij voeren er graag een inspectie en keuring op uit. Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in onder andere technisch beheer, digitaliseren, beveiliging, verlichting en laadpalen. Waar heeft u behoefte aan?

Waarom kiezen voor ons elektrotechnisch installatiebedrijf?

Ons installatiebedrijf onderscheidt zich op verschillende fronten van andere spelers in de installatietechniek. Zo staan bij ons de volgende kernwaarden centraal:

 • Uneto-Vni erkend
 • Acceptabele prijzen
 • No-nonsense advies
 • Uitgebreide expertise
 • Kleinschalige organisatie

Bent u er al van overtuigd dat u al uw vragen en taken in de installatietechniek bij onze specialisten kwijt kunt? Laat ons vandaag nog weten welke zaken in de elektrotechniek wij voor u in Eindhoven mogen oppakken.

Schakel ons installatiebedrijf in vanuit Eindhoven

Wilt u dat uw elektrische installaties in Eindhoven optimaal gaan en blijven functioneren? Schakel dan ons elektrotechnisch installatiebedrijf in. Bel naar 06-39799231, stuur een mail naar info@bvo-advies.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag naar Eindhoven om uw elektrotechniek vakkundig onder handen te nemen.